Saturday, July 21

Kejap je lagi

Sabar eh awak sikit je lagi kita boleh bukak whiskers.
Jangan berlakon mati cenggini. Mutawassitah hukum dia.



p/s: Happy Ramadhan everyone :)


18 comments:

ked said...

selamat berbuke tiaghaaa..
:)

adio oreo said...

Slamat berpose.....kat malaysia leh bebuka sedap2...yum yum yum....

Ikr@m said...

Selamat berbuka :-)

Namee Roslan said...

titeww dah lapo gila ni. tengok kucing tu bayang ayam dah. haha. selamat berpuasa tiara :)

Ain said...

coolio !

Elina Saufi said...

selamat menyambut bulan ramadhan ! dan selamat hari raya *wish awal2 ..hehehe

atd said...

Salam Ramadhan Semua!

Sayidah Nafisah Ruslan said...

comel je :)

a little less conversation said...

nape 1st day pose mesti rasa cam "eh pose ke ari ni?" haha

Aujinz said...

Selamat berpuasa Tiagha... koh koh koh

anif abdullah| AA said...

alololo. selamat berbuka :)

Fz27 said...

tiara kat sana best tak posa ada lempeng tak hihihi

Shawn Razaleigh said...

kahkahkah. tiba lapar makanan kucing :p

Ejad Fotopoyo said...

comel gilak gamba! salam ramadhan :)

najwa salsabila said...

hye tiara tantik..
jom la muke poce dgn kite..
cian kite tw tgu awok blk ^_^

Anonymous said...

aishh..aci boleh jer updated status bdk tiara nih..ehehe..


zamira zaki( lupe pssword nk sign in google..^_^..v )

Zera Ghazali said...

Walaupun dah hari ke nambelas, walaupun dah pertengahan pose, kite tetap nak wish Salam Ramadhan Al Mubaraq :D x slh kan ;). Kalau nak wish Salam Aidilfitri sekaligus, pun boleh..kan? Teeheehee

Tiara Fazlin said...

heheh selamat puasa semuaaaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...