Saturday, August 27

Yes, im still alive

Whoaaaaaaaaaaaaa!
Lama gila tak update blog oih!
Dekat 2 bulan ada kut?

Paling terharu followers bertambah walaupun blog tak berupdate malahan ada 17 ketul entry semata-mata. Cis memang blogger paling loser la i ni. Tak pe lah lagipun i baru je lagi so nobody cares ye dak. Korang pun bukannya perasan yang i dah lama tak update ye dak. Eh kan semua dah tersedak, ye dak?

Maka di kesempatan ini, i nak mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada dua orang readers i yang masih setia, iaitu diri sendiri dan ibunda kesayangan. Woha! readers lain sume dah lari. Jikalau 584 followers blog ni perggh ayat jikalau. Ok sambung, jikalau 584 followers blog ni secara tak sengaja singgah kembali, i nak cakap...
Selamat Hari Raya I Lebiu Readers.

I sengaja nak bagi salam perantauan awal sebab nanti hari raya sume tak layan blog dah sebab busy nak kutip duit raya. Disebabkan i tak rajin nak anta gamba kat sorat kabar, maka i antar gambar kat dalam blog je la diiringi semangat yang berkobar-kobar!

Tadaaaa!



Diharap raya kali ni akan lebih bermakna, pergi ziarah sedara mara okay, jangan nak gi tengok wayang pulak cerita Karipap Popia Keropok Cinta. Wah cerita baru. Moga korang semua dapat banyak duit raya. Bagi yang dah tua pulak pandai-pandailah hulur duit raya. Lebih pun takpa, minyak dah naik harga sekarang, pen dengan buku makin mahal. Eh memang ada kena-mengena, i pakai pen dakwat petrol tahu, kalau tersalah tulis tak yah liquid, bakar je terus.

By the way, maybe nanti i akan update blog. Justeru itu bagi mengelakkan feeling syok sendiri, sekarang i nak tanya ni.

Blog i ni still ada readers ke?

.

42 comments:

Muhammad Al-Afiq said...

eh.! mesti la ada...hri2 duk mengrefresh blog tiara tgk ada post bru ke tak..hehe..selamat hari raya..kita bdk medic egypt masih tersekat kat egypt ni..raya ke-5 msih ada exam...waaaaa!!! sabo jela

cikminn said...

of course lah ade.. blog menarik kott.heheh
selamat hari raya :)

afiq said...

mane nk cari blogger yg sengal cam u kat malaysia neh...wakkakak

Tiara Fazlin said...

al-afiq: kesiannya!!!! sumpah i nangis la tgh jawab paper raya pertama!!

cikminn: hehe mekasih ada yg nk bc lg..selamat ari raya!

afiq: haha ramai jela, u je tak jumpa lg..

doodeedoo said...

ada..ada..selamat hari raya...=))

dee dee :) said...

to tiara: ofkos ade! hereeeee :D selamat hari raya tiara :D

cik ery said...

slmt hri rya ^^

ANISA said...

lama jgk la tak update ek..hehe tak pe paham org buzy hehehe...
selamat hari raya jgk...

cik heroin said...

Ada ni haaa.. Dok tggu bila lah doc kecik ni update haaa... Selamat hari raya !

TFKSHHRL said...

ade kott.. hehe btw selamat hari raya senior IP.. yeahh =D

Nadd Aiman said...

aku igt ko dh balik ire sbb tu ko duk emo2 kt fb. selamat tiara. selamat..

dyah16 ! said...

selalu tertunggu2 tiara update. wah gitu..
hehe. btw, Selamat Hari Raya. lebiu too.

XD

berrycute Lolly said...

wuih.. mane bleh lupe belog nih.. =D
selamat hari raye tiara.. =D

Tiara Fazlin said...

dedodooodedo: argh camna nak eja nama u ni..hehe! slmt ari raya!=)

dee dee: eh ni adik beradik ke ngan dedodoeodoeodoo? hehe! nasib baik ada! i lebiu la!

cik ery: maap zahir batin!

anisa: woha! mmg lama gilaa.. =.=''

cik heroin: hehe mekasih!

TFKJHHGERSERCVHB: argghh camana nak eja yg ni plk..huhu! slmat ari raya adik IP!

aiman: aiman!!!!!!! nnti dtg raya umah aku!! muah2!

dyah16: oh ada org tunggu? wah wah wah wah gitu! hehe! lap u!

Tiara Fazlin said...

berrycute: hi pengkomen tegar! ni kena bg fridge magnet ireland ni! hehe! slmat ari raya!!

Aujinz said...

gue dok tunggu bila ang nak apdet.. hua hua hua

selamat Hari Raya gak.. nak salji sekepuk bawak Balik Malaysia...

NORHIDAYAH said...

masih ada lg pembaca neh...
future IR baca blog future DR.
future DR boleh la berkunjung ke future IR punye blog. hehe
tapi, blog xde lah meriah mcm kak tiara. huk3

**tacink meyhh

http://920norhidayah423.blogspot.com

.Gory. said...

Ni main hantar hantar kad raya dari perantauan ni yang sebak ni rasa. Tssk tssk. Raya elok elok dekat Bolivia sana tu Tiara.

ღ p!nk veLvet ღ said...

ade! ade!

~fuNtaStY~ said...

ade~...=D

afiqazizan said...

Mestilah ade readers lagi..anyway selamat hari raya aidilfitri..:)

Seniko said...

masih adaa :))

luvpinkja said...

ada ! ada ! saya baca tanpa jemu. siap baca ulang2 lagi taw ! i love tiara. (okay overr)

btw, selamat hari raya aidilfitri dear :)

fathin la!..sape lagi said...

ofcoz la ade kak tiara. blog yg sgt sronok tahu. haha. ayat tak leh blah. oh. selamat ari raye :)

Syuhadah Azri said...

Hai sis Tiara!
InsyaAllah akan ade readers and betambah byk, Heeeee

Selamat Hari Raya yg berada di perantauan! ;D

Anonymous said...

ada2!!!! hari-hari bukak kot, selamat hari raya:>

Hani Shahila said...

Selamat hari raye! ))

haasyaa said...

Dear kak tiara, i am one of your loyal readers. Hehehehe selamat hari raya!

hamzah ian said...

slamat raya tiara

Anonymous said...

update la hari2 hehe

h f said...

yay 1st update sejak jadi follower blog ni. taun ni tiarafazlin tak balik msia ke? slmt hr ry!

Sufisky Lass said...

opkosss ade kak Tiara oii ! lame dah kite tunggu post kak tiara tahu ? hehe , btw selamat hari raye :DD

Syazwan Che Deraman said...

selamat hari raya wooo.

Anonymous said...

mesti la ada reader. reader setia lagi. tetiap hari click page nie nk bace entry baru. best bace blog nie. terguling guling bace. =D

SELAMAT HARI RAYA

vdtaebterorinah said...

aku tiap2 hari duk buka blog ko nie kan kan...peminat mania nie kan kan

Far8 budak baik said...

selamat hari raya wehhh..
pusing dunia ajak aku bolehh..
haha!

NOR ERNA SHAFIQAH said...

suke kak tiara...smpai da masok bloglist sy,,sng ckit sy nk tgk kalau ade entry baru...huhu..slmt ari raye!!

hanjila said...

salam aidilfitri tiara...

jgn lupa update blog slalu, ok (:

Maya Lisa said...

TIARA SELAMAT HARI RAYA SAYANgg ~

Tiara Fazlin said...

waaaaaaaaa.....terharu..mekasih sume yg comment, ingatkan sume da lari ibarat lipas kudung baru dapat kaki palsu..anyway happy raya everyone, have a blast!!!!!! sayang sume!!!

Qarin Al Maduri said...

Hey, blog sempoi. Do follow mine back :D

Asyraf kamarol bahrin said...

Xtau la org lain tp i still bace blog yg selekeh ni
Sebab everytime baca mesti rasa geli hati
Hahahah
Teruskan menulis!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...