Friday, April 1

i'm homesick

dear diary,
i feel so homesick now..
i've never been away from home this long....
it has been 7 months..
wuwuwuuuuu..T___T


i dont wanna berleter or mengadu or merengek to any of my friends be it kat rumah atau kat facebook..
cause when i did,
here is the dialogue:
''wey aku homesick wooo~ wuwuwuuuuu~ wuwuuuuuwuwuuu...T__T'' kata tiara.
''tiara,tampor nak?'' berkata pula si kawan tiara.
takpe. takpe. takpe.
cause i know they have other important stuff to think about.
so here i am..isk2! mengadu kat sini pun bukannye ade respon pun.
aku pun takde niat nak blog2 pun.
ah lantak dari membengkak dlm hati aku nak luahkan kat sini...pun..tetibe nak bagi rhyme.
hopefully im gonna feel better after this..and i hope u can be a nice diary to me..a place where i can say anything i want without u tampar2 i.......sebab u takde tangan.
maybe jgk ada anonymous yg sudi pujuk aku..
WAAAAAAAAAAA!!!!!!! I WANNA GO HOME SO BADLY!!!!
x sabarnye nak tunggu lg 2 bulan where i will meet everyone and eat whatever i want!
mengapa ireland sgt jauh dari malaysia..
mengapa..mengapa..

11 comments:

wawa said...

sabar tiara

Tiara Fazlin Jaludin said...

mekasih wawa..=(

Anonymous said...

wawa..ko nie cool tahap gabanzzz

Anonymous said...

adus,,sory..sebut nama wawa plak..aku sebenar nak cakap tiara..repeat..weh tiara,ko coll tahap cipan la..suka baca ur blog...ps,first time aku komen blog org..serioussz

cik saloma said...

t a m a t. da abes da pulun bace entry dlm blog ni. kang g jenjalan lg jgn lupe bwk kiteorg ye <3

Tiara Fazlin said...

cik saloma mekasih sudi bc blog ni..nnti i bwk jalan2 lg ok! :)

.Gory. said...

Hehehe. Hari di mana kau tulis blog sebagai sebuah diari meluah perasaan sedih dan peneman je.

Kau expect tak dapat orang ramai macam ni baca?

Honestly, I don't. Aku baca entri kau ni dulu pun, aku just macam, ok, kesian dia homesick.

And now, everything is not the same anymore.

Damn. Nama kau boleh google siot!!!

Haha. Anyway, tahniah Tiara. Padahal first time kau blog, aku rasa macam, yeah, ada kawan blog. Tak sangka kau jauh tinggalkan aku di belakang. Hahaha

budak hitam said...

waaa...i katam blog ni sekali harung jehh!!! sila la rajin update.. sesedap mulut aku sruh org update.. weeeeee =p

efa nur said...

waahh....kesiannye tiara...hehe

^____^v

QwertyQaz said...

giler kentang...memg bleh google la nama tiara fazlin ni...google nma sniri kompem x kuar....hoho

SukaHatiAkulah said...

Okeh! Dengan ini aku mengumumkan tamat sudah pembacaan atau kajian aku di blog ini. Dari Z to A. Tolong buat konvo day and bg aku segulung PhD in Tiara Fazlin blog. Tenkiu.

p/s : aku gelak sensorg sambil pandang PC mcm Dr. Gila dekat kubikel. atleast aku x bored at work!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...